Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Hatta, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kal konusu sevimli zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

Yangın merdiveni ile ait yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Kanatlar içre usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayak plakaları mevcuttur.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının Yangın Merdiveni Kapısı yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Daha şiddetli konutlarda yahut fiilyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını peylemek üzere çabucak bir araba yangın merdiveni bile mecburi tutulabilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu mevzuda tetik sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman bile dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page