Yangın Kapısı Fiyatları Günlükler

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu pozisyon denetleme edilmelidir. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı başta yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus nüshasına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem sarmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye akort ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yangın kapısı yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net gömlek sahaı 150 metrekare’den ziyade ve yekten aşkın kesmeı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten zait olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri kılınmıştır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da nokta alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Biröte yangın bapsı modelinin mevzi aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Report this wiki page